• 036 – 41 00 450
  • info@spivernederland.nl
  • Dinsdag – Zaterdag 10:00 - 17:00

Trainingsacademy

  • Home
  • /
  • Trainingsacademy

Bent u geïnteresseerd en wilt werken met onze materialen?

Wij organiseren verschillende trainingen / workshops voor professionals van basis technieken tot trainingen op gevorderd niveau. Een overzicht van het aanbod is te zien in onze trainingskalender.

Naast dit aanbod kunnen wij ook privé trainingen organiseren in overleg, of heeft u een aantal personen binnen uw bedrijf die de training gaan kunnen kunnen we hier ook een training op inrichten. Neem hierover contact met ons op.

CORONA UPDATE
Vanwege corona maatregelen hebben we de cursussen helaas moeten uitstellen maar we gaan van start! Uiteraard met inachtneming van de gezondheidsvoorschriften en in aangepaste vorm met kleinere groepen. U ontvangt van ons bij de bevestiging van de inschrijving een informatieve mail betreft het protocol dat wij hanteren. Deze is ook te lezen op deze pagina.

– Maximaal 6 deelnemers
– Vaste opstelling
– Iedere deelnemer heeft een eigen werkplek
– Gemarkeerde looprichting
– De cursusgever houdt 1,5m afstand tijdens uitleg en demonstratie
– Alle gereedschappen worden gereinigd na elk gebruik
– Geen handen schudden of anderszins fysiek contact
– Deelnemers blijven thuis bij ziekteverschijnselen
– Houdt altijd 1,5m afstand tot elkaar

Onze medewerkers nemen daarnaast extra maatregelen. De gereedschappen, kassa, pinautomaat en andere contactpunten extra vaak gereinigd. We geven ons personeel instructies t.b.v. persoonlijke hygiëne en die van de werkplekken en ruimtes. Ons personeel blijft thuis in geval van ziekteverschijnselen. Er is desinfectie en er zijn mondkapjes aanwezig indien gewenst.

Onze agenda met toekomstige trainingen:

Er zijn op dit moment geen nieuwe trainingen ingepland.